Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Consideram ca protectia datelor este foarte importanta si respectam intimitatea si viata personala a utilizatorului/clientului.
Prin urmare, va informam mai jos despre prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand utilizati sau navigati pe site-ul www.casadeamanetploiesti.ro pus la dispozitie de S.C. ALVA COM IFN S.R.L.

S.C. ALVA COM IFN S.R.L. este responsabila pentru respectarea dispozitiilor Regulamentului general privind protectia datelor” (cu prescurtarea in limba engleza GDPR).

Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal descrie practicile privind colectarea, utilizarea/procesarea si transferul datelor comunicate direct companiei noastre, dar si utilizarea datelor cu caracter personal culese de organizatie din surse publice in scopul furnizarii serviciilor noastre de acordarea de imprumuturi prin amanetarea unor articole, bunuri.

Practicile noastre privind protectia datelor sunt conforme cu legislatia aplicabila privind protectia datelor, dar daca din orice motiv, termenii stabiliti in cadrul acestei Politici de confidentialitate nu sunt acceptabili pentru dumneavoastra, aveti posibilitatea sa ne comunicati obiectia dvs. la adresele de email alva@casadeamanetploiesti.ro sau office@casadeamanetploiesti.ro

Datele cu caracter personal sunt toate datele care se refera la informatiile personale si acestea includ: date generice de identificare (numele si prenumele, adresa, CNP, serie si numar carte de identitate, data emiterii acestuia, data expirarii), date de contact (adresa de email sau numarul de telefon) folosite atunci cand utilizati serviciile din agentiile noastre sau respectiv din mediile noastre electronice.
In cele ce urmeaza, vom descrie volumul serviciilor prestate de noi, bazate pe solutiile existente puse la dispozitia dumneavoastra: sisteme de gestiune operationale interne pentru activitatea de creditare prin amanetare.

 

Servicii de baza

In cazul serviciului de baza, furnizat prin intermediul sistemelor de gestiune de amanet, va acordam posibilitatea efectuarii operatiuniilor de creditare. Toate informatiile colectate despre dumneavoastra sunt strict folosite pentru aceste scopuri conform mandatului acordat si respectiv a contractelor semnate – acolo unde este cazul.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing/publicitate.

Prin declaratia dvs. de consimtamant pentru primirea informatiilor si publicitatii, dorim sa va informam despre produsele, serviciile, concursurile, sondajele si promotiile actuale.
Daca ati optat pentru o notificare:
- prin posta, va vom procesa date ca numele, prenumele, adresa
- prin email, vom procesa adresa dvs. de email, care a fost verificata in prealabil
- la alegerea primirii notificarilor pe telefonul dvs. mobil, vom procesa numarul dvs. de telefon mobil.

 

Durata stocarii datelor

Datele dvs. de baza vor fi pastrate pe durata realizarii contractului.

 

Securitatea datelor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea corecta a datelor, implementam masuri de securitate fizica, IT si organizationale rezonabile si adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocam/prelucram.
Luam masuri de securitate tehnice si organizatorice pentru a va proteja datele de accesul nedorit intr-un mod cat mai amplu posibil. In afara de securizarea mediului de operare, de exemplu, in anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informatiile pe care le furnizati vor fi transmise ulterior, in forma criptata, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzatoare a datelor de catre terti. Puteti identifica acest aspect prin faptul ca in bara de stare a browserului dvs. apare simbolul unui lacat inchis, iar bara de adresa incepe cu „https“. Securitatea datelor va fi ajustata in functie de stadiul actual al tehnicii.

 

Dreptul la informare

Aveti dreptul sa solicitati oricand informatii de la noi despre datele stocate despre dvs., precum si despre originea acestora, destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt transmise aceste date si despre scopul stocarii.

 

Dreptul de retragere

Daca v-ati dat acordul cu privire la utilizarea datelor, il puteti retrage in orice moment cu efect pentru viitor (o data ce serviciile contractate au fost finalizate), fara a va expune motivele. Pentru aceasta este suficient sa trimiteti un email la alva@casadeamanetploiesti.ro sau office@casadeamanetploiesti.ro.

 

Dreptul de rectificare

In cazul in care datele dvs. colectate de organizatia noastra sunt incorecte, puteti sa ne solicitati corectarea acestora in orice moment pe adresele de email alva@casadeamanetploiesti.ro sau office@casadeamanetploiesti.ro.

 

Dreptul de stergere

Aveti dreptul sa blocati conturile dumneavoastra. Stergerea datelor dvs. cu caracter personal poate fi efectuata in orice moment, prin intermediul solicitarii prin metodelde deja enuntate sau utilizand datele noastre de contact din contractul semnat. De regula, datele dvs. sunt sterse imediat, dar nu mai tarziu de o luna de la aplicarea acestui drept.
Daca stergerea contravine obligatiilor de pastrare a datelor stabilite prin lege, contract sau prin reglementari legislative fiscale, respectiv comerciale sau altor motive statutate de lege, in loc de stergere, se poate efectua numai blocarea datelor dvs. Daca acesta este cazul contului dvs. de client, veti primi o notificare de la noi in acest sens. Dupa stergerea datelor dvs., nu mai este posibila primirea informatiilor.

 

Dreptul la obiectie

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct in orice moment si fara a va expune motivele. In plus, va atragem atentia ca prin refuzarea tuturor proceselor de prelucrare a datelor, realizarea contractului cu privire la serviciile angajate si desfasurarea programelor pentru clienti pot fi limitate sau nu mai pot fi posibile sa fie realizate, rugandu-va astfel sa analizati cu atentie inainte de transmiterea unor astfel de solicitari.

 

Drepturi extinse in ceea ce priveste prelucrarea datelor in scopul evaluarii personalizate

In afara de drepturile mentionate mai sus, in ceea ce priveste prelucrarea datelor in scopul evaluarii personalizate aveti dreptul suplimentar la participarea ca persoana fizica la procesul de luare a deciziilor, dreptul de a contesta si dreptul de a va exprima punctul de vedere.


Contact (pentru punerea in vigoare a drepturilor persoanelor vizate)

Daca ne contactati prin email la alva@casadeamanetploiesti.ro sau office@casadeamanetploiesti.ro sau prin posta, informatiile furnizate de dvs. (adresa dvs. de email, numele dvs. si numarul dvs. de telefon, daca este cazul) vor fi stocate de noi pentru a va raspunde la intrebari, respectiv pentru a va satisface solicitarea. Stergem datele care apar in acest context dupa ce spatiul de stocare nu mai este necesar sau limitam procesarea daca exista obligatii de pastrare stipulate de lege.

Intrebarile legate de toate procesarile de date pot fi adresate oricand la:
alva@casadeamanetploiesti.ro sau office@casadeamanetploiesti.ro sau la numerele de telefon 0344 116 966, 0762 008 204, 0762 008 205, 0762 008 207.

Prezenta sectiune de Politica de confidentialitate poate fi oricand actualizata.